fbpx

Asiakaspalvelun automatisointi

Autamme, kun haluat tehostaa asiakaspalveluasi

Chat-palvelun myötä asiakaspalvelu on kehittynyt huomattavasti asiakkaalle suotuisammaksi perinteisiin kanaviin verrattuna. Asiakaspalvelu ei kuitenkaan ole paikalla kellon ympäri, ja vaihtoehdoksi jäävät FAQ-sivustot tarjoavat usein vastauksia vain kaikista yleisimpiin kysymyksiin. Asiakkaan ongelmanratkaisu siirtyy tällöin ajankohtaan, jolloin asiakaspalvelijat ovat taas tavoitettavissa ja reagoivat jätettyyn yhteydenottopyyntöön.

Kehitä asiakaspalvelua sivustokävijöidesi toiminnan perusteella

Chat-palvelussa esitetyistä kysymyksistä 80 % ratkaistaan noin 20 % vastauksilla. Usein asiakaspalvelijan aika meneekin samoihin vastauksiin vastatessa, vieden näin resursseja vaikeampien ongelmatilanteiden selättämisestä.

Intercom-alustaa hyödyntäen tuotamme sinulle uudenlaisen tavan tuottaa ja tehostaa asiakaspalvelua. Kerättyjen kysymysten pohjalta autamme sinua tunnistamaan yrityksesi tuotteiden tai palveluiden kipukohdat. Näin viestintää voidaan kehittää perustuen siihen, mitä asiakkaat oikeasti kysyvät, eikä yrityksen sisäisiin olettamuksiin pohjaten. Samalla yritys oppii tuntemaan asiakkaansa.

Asiakkaan kysyessä yleisimpiä kysymyksiä chatbot-ikkunassa, chatbot osaa ehdottaa siihen perustuvaa sisältöä ja ohjata kävijän materiaalien pariin ilman asiakaspalvelijan väliintuloa. Intercomin Help Center -ominaisuus toimii myös itsenäisenä sivustona, jossa kävijää auttava sisältö kootaan aihealueittain. Tämä selkeyttää navigointia ongelmanratkaisemisen aikana ja helpottaa myös yritystä viestinnän ja sisällön organisoimiseksi asiakaslähtöisemmäksi. Jos asiakas ilmoittaa sivustolla olevansa tyytymätön ehdotettuja sisältöjä kohtaan, niin asiakaspalvelija hyppää heti linjoille ratkaisemaan asiakkaan ongelmaa.

Chatbot-opas 2021

Päivitimme ja laajensimme chatbot-oppaamme vuodelle 2021 ajankohtaiseksi 40 sivun tietopaketiksi.

Chatbotteja voi hyödyntää verkkosivuilla niin konversioiden tuottamiseen, verkkovierailijan aktivointiin, rekrytointiin kuin asiakaspalvelun tehostamiseen. Uudistetussa chatbot-oppaassa sukellamme pintaa syvemmälle chatbot-maailmaan sekä käymme läpi erilaiset chatbotit ja niiden käyttötarkoitukset tutkimustiedolla höystettynä.

Näin asiasi etenee:

1

Ota meihin yhteyttä – varaa maksuton kartoitus klikkaamalla tästä

2

Määrittelemme tavoitteet kanssasi

3

Suunnittelemme palvelupolun ja chatbottien muotoilun

4

Koulutamme, toteutamme ja asennamme chatbotit

5

Seuraamme tuloksia ja toimitamme selkeät raportit

6

Tulosten perusteella kehitämme vuoropuhelua yhä paremmaksi

Kysy lisää asiakaspalvelun automatisoinnista

Finnchat van Bot kertoo lisää asiakaspalvelun automatisoinnista ja ohjaa sinut halutessasi keskustelemaan suoraan asiantuntijoidemme kanssa.