Finnchat laajentaa palvelutarjoomaansa sähköposteihin

ulkoistettu sahkoposti

Etusivu » Blogi » Finnchat laajentaa palvelutarjoomaansa sähköposteihin

Finnchat tunnetaan myynnillisen chat-palvelun pioneerina Suomessa. Olemme olleet luotettava kumppani chat-palvelun puolella vuodesta 2012.

Uuden strategiamme mukaisesti olemme päättäneet laajentaa palvelutarjoomaamme kirjallisen viestinnän muihin kanaviin. Strategiamme keskeisin elementti on tarjota briljanttia asiakaskokemusta automatisoimalla kirjallista viestintää sekä mahdollistaa oikea-aikainen ihmiseltä ihmiselle tapahtuva vuorovaikutus. 

Olemme pilotoineet asiakkaidemme kanssa sähköpostipalvelua hyvin tuloksin. Seuraavaksi on luonnollista antaa muillekin asiakkaillemme mahdollisuus laajentaa yhteistyötä chat-palvelun ja sosiaalisen median monitoroinnin ulkopuolelle.”

Pasi Suojala, Kaupallinen johtaja, Finnchat Oy

Sähköposti osana monikanavaista palvelukonseptia

Asiakaspalvelusähköpostien ulkoistaminen tulee olemaan yksi osa laajentunutta monikanavaista palvelutarjontaamme. Sähköpostit ovat osa Finnchatin uutta strategiaa, jonka keskeinen tavoite on tarjota asiakkaille parempaa asiakaskokemusta monikanavaisesti. 

Aloitimme tarjooman laajentamisen vuonna 2019 chatboteista ja automaatioista, nyt keskitymme kehitystyössä muihin kirjallisiin kanaviin. Kehitystyön keskiössä meillä on briljantin asiakaskokemuksen tarjoaminen laadukkaasti ja tehokkaasti.” – Pasi Suojala

Tulemme lanseeraamaan sähköpostipalvelun laajemmin tulevan kevään aikana asiakasreferenssien kera, mutta annamme mielellämme tarkempia lisätietoja palvelusta jo nyt.

Lisätietoja
Pasi Suojala
Kaupallinen johtaja
pasi.suojala@finnchat.com
0409124996

Tutustu myös tuoreeseen artikkeliimme monikanavaisen viestinnän toteuttamisesta verkkopalveluiden häiriötilanteissa: https://finnchat.com/blogi/monikanavainen-hairioviestinta/ 

Artikkeli julkaistu 9.2.2021 • Kirjoittanut Finnchat Oy

Lataa maksuton digitaalisen asiakaskokemuksen opas

Digitaalinen asiakaskokemus syntyy, kun asiakas on tekemisissä yrityksen kanssa digitaalisissa kanavissa ostoprosessin eri vaiheissa. Digitaalisen asiakaskokemuksen on todistettu vaikuttavan positiivisesti asiakastyytyväisyyteen, yritykseen sitoutumiseen, positiiviseen word-of-mouth-viestintään sekä lisääntyneeseen kulutukseen verkossa. 

Koostimme tietopaketin digitaalisesta asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisen vaikutuksista yritystoimintaan. Opas sisältää laajan tutkimuksen chat-palvelun vaikutuksesta verkkokaupan asiakaskokemukseen.

Share This