fbpx

Finnchat ❤️ Landbot – Sivustolle upotettavat sisältöbotit

Etusivu » Blogi » Finnchat ❤️ Landbot – Sivustolle upotettavat sisältöbotit

Verkkosivuilla tapahtuva palvelu ja erilaiset chatbot-ratkaisut kehittyvät jatkuvasti. Me Finnchatilla olemme osana tätä kehitystä, auttamassa asiakkaitamme saamaan paras hyöty kehittyvistä teknologioista. 

Finnchat Landbotin viralliseksi kumppaniksi

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme Finnchatilla solmineet virallisen kumppanuuden Landbotin kanssa. Landbot.io on kansainvälisesti suurin ja edistynein verkkosivustolle upotettuihin sisältöbotteihin erikoistunut teknologia. 
Sisältöbotit kokonaispalveluna

Verkkosivusisällön sekaan upotetut chatbotit ovat todistetusti tehokkaita välineitä muuttamaan sivustovierailijat aktiivisiksi osallistujiksi. Sivustolle upotetut sisältöbotit soveltuvat niin verkkosivustolla tapahtuvan asiakaspalvelun, myynnin kuin rekrytoinninkin keskustelevaan kehittämiseen.

Meiltä saat pelkän teknologian sijaan kokonaispalvelun. Toimitamme sivustolle upotettavat botit avaimet käteen -ratkaisuna, johon sisältyvät botin rakentamisen lisäksi sen toiminnan aktiivinen seuranta, kehittäminen, A/B-testaus sekä raportointi.

Tutustu tarkemmin sisältöbottipalveluumme: https://finnchat.com/sisaltobotti/

sisältöbotti
Lisätietoja Landbotin ja Finnchatin yhteistyöstä

Pasi Suojala
pasi.suojala@finnchat.com
040 912 4996

Sisältöbottien myynti

Linnea Marttinen
linnea.marttinen@finnchat.com
040 723 4600

Artikkeli julkaistu 27.10.2020 • Kirjoittanut Finnchat Oy

Kirjoituksen avainsanat: chatbot | Finnchat | inpage chatbot | landbot | sisältöbotti

Chatbot aktivoi, sitouttaa ja konvertoi

Markkinointi tekee työtä sen eteen, että verkkosivustolle ohjataan erilaista asiakaskuntaa. Osa vierailijoista on potentiaalisia uusia asiakkaita, osa nykyisiä asiakkaita, osa eksyy sivuille vahingossa ja osa voi olla kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista.
Chatbot selvittää sivustovierailijan tarpeen ja ohjaa kohti ratkaisua. Tarvittaessa ihminen on aina yhden klikkauksen päässä, mikäli vierailija haluaa henkilökohtaista palvelua ihmiseltä ihmiselle.

Share This