Tunnelmapaloja Finnchatin 10-vuotisjuhlista

Etusivu » Blogi » Tunnelmapaloja Finnchatin 10-vuotisjuhlista

Juhlimme lauantaina 20.8.2022 Finnchatin 10-vuotista taivalta toimistollamme ja pihapiirissämme.

Rennon kesäjuhlan ohjelmassa oli seurustelua sekä ennen kaikkea iloisia uudelleenkohtaamisia nykyisten ja entisten finnchattilaisten kanssa. Kutsuimme kaikki 10-vuotisen taipaleemme varrella Finnchatilla työskennelleet henkilöt juhliin ja oli ilahduttavaa nähdä, kuinka paljon alumnejamme saapui paikalle!

Nostimme maljat opetusneuvos Johannes Partasen avauspuheen jälkeen. Ilta jatkui rennosti seurustellen ja tanssien. Art Cateringin hampurilaiset ja herkulliset gelatojäätelöt täyttivät juhlijoiden vatsaa ja jyväskyläläisen DJ Jonivelin soittama musiikki nostatti juhlatunnelmaa kattoon.

Alla valokuvaaja Tero Takalo-Eskolan ikuistamia hetkiä illan varrelta.

Finnchat juhli 10-vuotista taivaltaan kesäjuhlien merkeissä lauantaina 20.8.2022. Kurkkaa valokuvaajan ikuistamat tunnelmapalat juhlista!
Artikkeli julkaistu 24.8.2022 • Kirjoittanut Pietari Sipponen

Kirjoituksen avainsanat: Finnchat | kesäjuhlat

Lataa maksuton digitaalisen asiakaskokemuksen opas

Digitaalinen asiakaskokemus syntyy, kun asiakas on tekemisissä yrityksen kanssa digitaalisissa kanavissa ostoprosessin eri vaiheissa. Digitaalisen asiakaskokemuksen on todistettu vaikuttavan positiivisesti asiakastyytyväisyyteen, yritykseen sitoutumiseen, positiiviseen word-of-mouth-viestintään sekä lisääntyneeseen kulutukseen verkossa. 

Koostimme tietopaketin digitaalisesta asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisen vaikutuksista yritystoimintaan. Opas sisältää laajan tutkimuksen chat-palvelun vaikutuksesta verkkokaupan asiakaskokemukseen.

Share This