Chatbot tavoittaa, sitouttaa ja konvertoi

Chatbot kääntää verkkoliikenteen liideiksi ja parantaa merkittävästi asiakaskokemusta. Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun työkalut samassa pakissa. Varaa ilmainen online demo ja lataa chatbot -oppaamme!

Kaikki liikenne verkossa ei ole arvokasta, chatbot tietää mikä on.

Chatbot tekee verkkovierailusta interaktiivisen asiakaskokemuksen ja toimii tehokkaana työkaluna osana B2B -yritysten myyntiä, markkinointia ja uusasiakashankintaa.

Hyvin rakennetulla keskustelulla voidaan validoida liidit luontevasti riskeeraamatta asiakaskokemusta. Tämän jälkeen chatbot toimittaa sopivat liidit automaattisesti yrityksen CRM järjestelmään ja varaa myyntitapaamisen tai online-demon kävijän kanssa. 

Kävijäpohjainen seuranta segmentoi verkkosivujen kävijät automaattisesti ja chatbot käyttäytyy ostoprosessin vaiheeseen soveltuvalla tavalla, esimerkiksi aloittamalla markkinoinnin automaation tunnistetulle kävijälle.

chatbot_ikkunat_asset

Kävijästä asiakkaaksi

Chatbot tavoittaa ja tunnistaa jopa 3 x enemmän kävijöitä yrityksen verkkoliikenteestä verrattuna perinteiseen chat-palveluun

Personoitu kokemus

Chatbotin kävijäpohjainen seuranta mahdollistaa personoidun asiakaskokemuksen ja ostopolun seurannan 

Kattavat integraatiot

Chatbot integroituu saumattomasti yli 200 ohjelmiston kanssa kuten CRM:t, markkinoinnin työkalut ja viestintäalustat. Lue lisää

Asiakkaitamme

Toteutamme Chatbot -palvelun avaimet käteen periaatteella.

Ei enää kesken jääneitä lomakkeita. Varaa ilmainen online demo!