Chatbot

Autamme, kun haluat chatbotit palveluna

Ajattele saapuvasi kivijalkaliikkeeseen ja kukaan ei tule tervehtimään. Kukaan ei kiinnitä sinuun mitään huomiota, eikä kysy tarvitsetko apua. Tämä harmittaa, vaikka vastaisitkin vain “ei kiitos, kunhan katselen”. Chatbot varmistaa, että vastaanotto sivuillasi on aina ystävällinen ja oikea-aikainen. Se ei jätä potentiaalista asiakasta yksin verkkosivustollasi, vaan tarjoaa persoonallisen palvelukokemuksen vuorokaudenajasta riippumatta.

Meillä on ollut chatbot-puolella hedelmällinen yhteistyö Finnchatin kanssa. Chatbottien avulla ollaan lähdetty yhdessä kehittämään palvelua, miettimään konversiopisteitä ja esimerkiksi sitä, miten chatbotin avulla voidaan tukea meidän markkinointikampanjoita. Yhteinen vapaa ideointi ja sen pohjalta tapahtuva kehittäminen ovat yhteistyön suola.

Susanna Salkolahti

Marketing Director, Visma Enterprise Oy

Chatbotista kilpailuetua

Informaatioähky on verkossa valtava ja asiakkaiden huomioajasta kilpailu äärettömän kovaa. Massasta erottuvat ne yritykset, jotka pystyvät personoimaan asiakkaan palvelun sekä tarjoamaan henkilökohtaiselta tuntuvan asiakaskokemuksen ostopolun jokaisessa vaiheessa.

Chatbot aktivoi uudet ja palaavat kävijät, opastaa heidät etsimänsä tiedon äärelle, avustaa kohti tavoiteltua konversiota sekä ohjaa tarvittaessa henkilökohtaisen chat-palvelijan juttusille.

Tarjoamme yksilöllisesti tarpeisiisi muotoillut chatbotit, niiden jatkuvan seurannan, optimoinnin sekä raportoinnin kokonaispalveluna 3 000 000 verkossa käydyn asiakaskohtaamisen kokemuksella.
Toteutamme widget-ikkunassa avautuvat chatbotit markkinoiden edistyksellisimmällä Intercom-teknologialla.

Certified Intercom Partner

Olin se henkilö, joka rakensi meille ensimmäisen chatbotin itsenäisesti ennen kuin olimme itsepalvelun osalta yhteistyössä Finnchatin kanssa. Tämän botin pohjalta Finnchat alkoi rakentaa uutta ratkaisua. Kun chatbot-puolelle tuli Finnchatilta oma tiimi, joka pystyi keskittymään botin rakentamiseen Intercom-teknologialla ja kehittämään sitä datan pohjalta useammalta kantilta, niin muutos oli todella merkittävä.

Sara Taavitsainen

Customer Succes Process Manager, Smartum

Sivustolle upotettavat sisältöbotit

Verkkosivusisällön sekaan upotetut chatbotit ovat todistetusti tehokkaista välineitä muuttamaan sivustovierailijat aktiivisiksi osallistujiksi. Sivustolle upotetut chatbotit soveltuvat niin verkkosivustolla tapahtuvan asiakaspalvelun, myynnin kuin rekrytoinninkin keskustelevaan kehittämiseen.

Olemme solmineet virallisen kumppanuuden Landbotin kanssa. Landbot.io on kansainvälisesti suurin ja edistynein verkkosivustolle upotettuihin sisältöbotteihin erikoistunut teknologia.

Meiltä saat pelkän teknologian sijaan kokonaispalvelun. Toimitamme sivustolle upotettavat botit avaimet käteen -ratkaisuna, johon sisältyvät botin rakentamisen lisäksi sen toiminnan aktiivinen seuranta, kehittäminen, A/B-testaus sekä raportointi.

Ratkaise palvelukysyntää tekoälyavusteisella ratkaisubotilla

Ratkaisubotti ei tarjoa vastauksia, vaan ratkaisuja. Tekoälyä hyödyntävä Intercomin Resolution Bot on nyt kaikkien saatavilla kohtuuhintaan, kun Suomen kielen tuki tuli alkoi syksyllä 2021. Tekoälybotti ei vastaanota asiakasta, vaan tulee mukaan tarjoamaan ratkaisua asiakkaan kysyessä sellaisen kysymyksen, johon se on koulutettu. Botti ei tule väliin, mikäli asiakas ei kysy kysymystä johon se osaa vastata. Näin voidaan varmistaa palvelukokemuksen laatu. Suomen ainoana sertifioituna Intercom-partnerina Finnchat tarjoaa suomenkieliset ratkaisubotit kokonaispalveluna.

Miten chatbot-projekti etenee?

1

Ota meihin yhteyttä – varaa maksuton kartoitus klikkaamalla tästä

2

Määrittelemme tavoitteet kanssasi

3

Suunnittelemme ostopolut ja chatbot-keskustelut

4

Toteutamme ja asennamme chatbotit

5

Seuraamme tuloksia ja toimitamme selkeät raportit

6

Tulosten perusteella kehitämme vuoropuhelua yhä paremmaksi

Kysy meiltä lisää chatboteista!

Finnchat van Bot kertoo lisää chatbot-palvelustamme ja ohjaa sinut halutessasi keskustelemaan suoraan asiantuntijoidemme kanssa.

chatbot-opas 2022

Chatbot-opas 2022

Päivitimme chatbot-oppaamme vuodelle 2022 ajankohtaiseksi 40 sivun tietopaketiksi.

Chatbotteja voi hyödyntää verkkosivuilla niin konversioiden tuottamiseen, verkkovierailijan aktivointiin, rekrytointiin kuin asiakaspalvelun tehostamiseen. Uudistetussa chatbot-oppaassa sukellamme pintaa syvemmälle chatbot-maailmaan sekä käymme läpi erilaiset chatbotit ja niiden käyttötarkoitukset tutkimustiedolla höystettynä.