fbpx

Chatbot

Autamme, kun haluat chatbotit palveluna

Ajattele saapuvasi kivijalkaliikkeeseen ja kukaan ei tule tervehtimään. Kukaan ei kiinnitä sinuun mitään huomiota, eikä kysy tarvitsetko apua. Tämä harmittaa, vaikka vastaisitkin vain “ei kiitos, kunhan katselen”. Chatbot varmistaa, että vastaanotto sivuillasi on aina ystävällinen ja oikea-aikainen. Se ei jätä potentiaalista asiakasta yksin verkkosivustollasi, vaan tarjoaa persoonallisen palvelukokemuksen vuorokaudenajasta riippumatta.

Meillä on ollut chatbot-puolella hedelmällinen yhteistyö Finnchatin kanssa. Chatbottien avulla ollaan lähdetty yhdessä kehittämään palvelua, miettimään konversiopisteitä ja esimerkiksi sitä, miten chatbotin avulla voidaan tukea meidän markkinointikampanjoita. Yhteinen vapaa ideointi ja sen pohjalta tapahtuva kehittäminen ovat yhteistyön suola.

Susanna Salkolahti

Marketing Director, Visma Enterprise Oy

Chatbotista kilpailuetua

Informaatioähky on verkossa valtava ja asiakkaiden huomioajasta kilpailu äärettömän kovaa. Massasta erottuvat ne yritykset, jotka pystyvät personoimaan asiakkaan palvelun sekä tarjoamaan henkilökohtaiselta tuntuvan asiakaskokemuksen ostopolun jokaisessa vaiheessa.

Chatbot aktivoi uudet ja palaavat kävijät, opastaa heidät etsimänsä tiedon äärelle, avustaa kohti tavoiteltua konversiota sekä ohjaa tarvittaessa henkilökohtaisen chat-palvelijan juttusille.

Tarjoamme yksilöllisesti tarpeisiisi muotoillut chatbotit, niiden jatkuvan seurannan, optimoinnin sekä raportoinnin kokonaispalveluna 3 000 000 verkossa käydyn asiakaskohtaamisen kokemuksella.
Toteutamme widget-ikkunassa avautuvat chatbotit markkinoiden edistyksellisimmällä Intercom-teknologialla.

Sivustolle upotettavat sisältöbotit

Verkkosivusisällön sekaan upotetut chatbotit ovat todistetusti tehokkaista välineitä muuttamaan sivustovierailijat aktiivisiksi osallistujiksi. Sivustolle upotetut chatbotit soveltuvat niin verkkosivustolla tapahtuvan asiakaspalvelun, myynnin kuin rekrytoinninkin keskustelevaan kehittämiseen.

Olemme solmineet virallisen kumppanuuden Landbotin kanssa. Landbot.io on kansainvälisesti suurin ja edistynein verkkosivustolle upotettuihin sisältöbotteihin erikoistunut teknologia.

Meiltä saat pelkän teknologian sijaan kokonaispalvelun. Toimitamme sivustolle upotettavat botit avaimet käteen -ratkaisuna, johon sisältyvät botin rakentamisen lisäksi sen toiminnan aktiivinen seuranta, kehittäminen, A/B-testaus sekä raportointi.

Miten chatbot-projekti etenee?

1

Ota meihin yhteyttä – varaa maksuton kartoitus klikkaamalla tästä

2

Määrittelemme tavoitteet kanssasi

3

Suunnittelemme ostopolut ja chatbot-keskustelut

4

Toteutamme ja asennamme chatbotit

5

Seuraamme tuloksia ja toimitamme selkeät raportit

6

Tulosten perusteella kehitämme vuoropuhelua yhä paremmaksi

Kysy meiltä lisää chatboteista!

Finnchat van Bot kertoo lisää chatbot-palvelustamme ja ohjaa sinut halutessasi keskustelemaan suoraan asiantuntijoidemme kanssa.

Chatbot aktivoi, sitouttaa ja konvertoi

Markkinointi tekee työtä sen eteen, että verkkosivustolle ohjataan erilaista asiakaskuntaa. Osa vierailijoista on potentiaalisia uusia asiakkaita, osa nykyisiä asiakkaita, osa eksyy sivuille vahingossa ja osa voi olla kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista.
Chatbot selvittää sivustovierailijan tarpeen ja ohjaa kohti ratkaisua. Tarvittaessa ihminen on aina yhden klikkauksen päässä, mikäli vierailija haluaa henkilökohtaista palvelua ihmiseltä ihmiselle.