fbpx

Chatbot

Autamme, kun haluat chatbotit palveluna

Ajattele saapuvasi kivijalkaliikkeeseen ja kukaan ei tule tervehtimään. Kukaan ei kiinnitä sinuun mitään huomiota, eikä kysy tarvitsetko apua. Tämä harmittaa, vaikka vastaisitkin vain “ei kiitos, kunhan katselen”. Chatbot varmistaa, että vastaanotto sivuillasi on aina ystävällinen ja oikea-aikainen. Se ei jätä potentiaalista asiakasta yksin verkkosivustollasi, vaan tarjoaa persoonallisen palvelukokemuksen vuorokaudenajasta riippumatta.

Chatbot aktivoi, sitouttaa ja konvertoi

Markkinointi tekee työtä sen eteen, että verkkosivustolle ohjataan erilaista asiakaskuntaa. Osa vierailijoista on potentiaalisia uusia asiakkaita, osa nykyisiä asiakkaita, osa eksyy sivuille vahingossa ja osa voi olla kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista.
Chatbot selvittää sivustovierailijan tarpeen ja ohjaa kohti ratkaisua. Tarvittaessa ihminen on aina yhden klikkauksen päässä, mikäli vierailija haluaa henkilökohtaista palvelua ihmiseltä ihmiselle.

 Chatbotista kilpailuetua

Informaatioähky on verkossa valtava ja asiakkaiden huomioajasta kilpailu äärettömän kovaa. Massasta erottuvat ne yritykset, jotka pystyvät personoimaan asiakkaan palvelun sekä tarjoamaan henkilökohtaiselta tuntuvan asiakaskokemuksen ostopolun jokaisessa vaiheessa.

Chatbot aktivoi uudet ja palaavat kävijät, avustaa yhteystietonsa antanutta kävijää kohti tavoiteltua konversiota sekä ohjaa tarvittaessa henkilökohtaisen chat-palvelijan juttusille.

Tarjoamme yksilöllisesti tarpeisiisi muotoillut chatbotit, niiden jatkuvan seurannan, optimoinnin sekä raportoinnin kokonaispalveluna yli 2 000 000 verkossa käydyn asiakaskohtaamisen kokemuksella.
Toteutamme chatbotit markkinoiden edistyksellisimmällä Intercom-teknologialla.

Miten chatbot-projekti etenee?

1

Ota meihin yhteyttä – varaa maksuton demo klikkaamalla tästä

2

Määrittelemme tavoitteet kanssasi

3

Suunnittelemme ostopolut ja chatbot-keskustelut

4

Toteutamme ja asennamme chatbotit

5

Seuraamme tuloksia ja toimitamme selkeät raportit

6

Tulosten perusteella kehitämme vuoropuhelua yhä paremmaksi

Kysy meiltä lisää chatboteista!

Finnchat van Bot kertoo lisää chatbot-palvelustamme ja ohjaa sinut halutessasi keskustelemaan suoraan asiantuntijoidemme kanssa.