Ratkaisubotti

Ratkaise palvelukysyntää tekoälyavusteisesti

Intercomin Resolution Bot ei tarjoa vastauksia, vaan ratkaisuja. Tekoälyä hyödyntävä ratkaisubotti on nyt kaikkien saatavilla kohtuuhintaan, kun Suomen kielen tuki tuli saataville syksyllä 2021.

Hyvä palvelukokemus automaation avulla

Intercomin Resolution Botin toimintaperiaate on Suomessa uusi. Tekoälybotti ei vastaanota asiakasta, vaan tulee mukaan tarjoamaan ratkaisua asiakkaan kysyessä sellaisen kysymyksen, johon se on koulutettu. Botti ei tule väliin, mikäli asiakas ei kysy kysymystä johon se osaa vastata. Näin voidaan varmistaa palvelukokemuksen laatu.

Asiakas ei turhaudu siihen, että botti on vastassa ja pyytää kysymään kysymyksiä, joihin botti ei tiedäkään vastauksia. Suomen ainoana sertifioituna Intercom-partnerina Finnchat tarjoaa suomenkieliset ratkaisubotit kokonaispalveluna.

Ratkaisubotin suurimmat hyödyt

  • Ihmisille asti päätyvän palvelukysynnän vähentyminen kolmanneksella
  • Nopeampi vasteaika asiakkaan kysymyksiin
  • 24/7 palvelu
  • Ratkaisubotti ei aiheuta huonoa palvelukokemusta, vaikka taustalla on tekoälypohjainen automaatio

Asiakkaamme ovat toivoneet jo pitkään tekoälyllä varustettuja chatbotteja. Nyt teknologia on kehittynyt sille tasolle, että voimme toteuttaa Suomen kielellä tekoälyavusteisia botteja, jotka mahdollistavat myös hyvän asiakaskokemuksen.

Pasi Suojala

Chief Commercial Officer, Finnchat

Lauri Savonmaki

Kysy lisää ratkaisuboteista

Pääset varaamaan 30 minuutin ajan suoraan asiantuntijamme Laurin kalenterista ja voitte aloittaa keskustelun ratkaisubotin käyttömahdollisuuksista.

Miten bottiprojekti etenee?

Ratkaisubottien rakentaminen perustuu 100 ensimmäistä päivää -malliin. Malli takaa ratkaisubotin kehittämistyön onnistumisen ja eri osa-alueiden kehittämisen huipputasolle ensimmäisten kuukausien aikana.