Sisältöbotti

Autamme, kun haluat luoda keskustelevaa verkkosivusisältöä

Sivustolle upotettu sisältöbotti tarjoaa perinteistä yhteydenottolomaketta edistyneemmät mahdollisuudet tuottaa liidejä, toimia rekrytoinnin sekä asiakapalvelun tukivälineenä sekä parantaa sivulla vierailevan potentiaalisen asiakkaan käyttäjäkokemusta.

Kokeile sisältöbottia

Oheinen sisältöbottimme kertoo mielellään, mihin kaikkeen hän pystyy.

Testaa bottimme kyvykkyyttä ja jätä yhteystietosi, mikäli mielenkiintosi heräsi sisältöbottien suhteen!

Sisältöbottien lisäksi samoja botteja voi käyttää myös fullpage-muodossa, jolloin botti on laskeutumissivun ainoa elementti.

Luo sivustollesi vuorovaikutuksellisuutta sisältöbotilla

Vuorovaikutuksellisuus mahdollistaa staattisia yhteydenottolomakkeita paremman käyttäjäkokemuksen sekä korkeamman konversioprosentin. Sivustolle upotettu sisältöbotti kannustaa vierailijaa kommunikoimaan ja palvelee tarjoamalla helpon sekä nopean vuorovaikutusväylän.

Kaikki käyttäjän kirjoittama data tulee botin avulla yrityksen tietoon. Toisin sanoen, ei enää kesken jätettyjä lähettämättömiä lomakkeita, mikäli käyttäjä ei halua antaa kaikkia lomakkeissa vaadittuja tietoja.

Sisältöbotin upotus toteutetaan lisäämällä koodi sivustolle haluttuun paikkaan verkkosivusisällön oheen. Saman botin voi lisätä myös useampaan paikkaan yrityksen verkkosivuille.

Sisältöbotti on käyttötarkoituksesta riippuen myyjän, rekrytoijan tai asiakaspalvelijan oikea käsi verkkosivuilla. Chatbot-keskustelu rakennetaan konversioon tähdäten – kuitenkin niin, että keskustelu tuottaa lisäarvoa myös asiakkaalle.

 

Botti kartoittaa sivustovierailijan tarpeen ja kerää vierailijoista arvokasta tietoa yritykselle. Ammattimaisesti rakennettu sisältöbotti siis konvertoi myynnille validoituja liidejä verkkosivukävijöistä ja palvelee verkkosivukävijöitä.

Rekrytoinnin tarpeisiin toteutettu botti mahdollistaa enemmän hakemuksia halutulta kohderyhmältä. Sisältöbotti kartoittaa työpaikkaa etsivän verkkosivukävijän osaamisalueet ja ohjaa hänet haluttuun toimintoon, esimerkiksi jättämään yhteystiedot suoraan rekrytoinnin tiedoksi tai lähettämään työhakemuksen. Potentiaalisen työnhakijan kanssa vuorovaikuttava sisältöbotti madaltaa kynnystä työhakemuksen jättämiseen.

Sisältöbotin toiminnan aktiivinen seuraaminen ja optimointi on tärkein osa toimivan botin rakentamisessa. Kun toteutamme teille botin, huolehdimme myös sen kehittämisestä. Bottien kehittäminen perustuu A/B-testaukseen ja tulosten säännölliseen seurantaan.

Markkinoiden johtava teknologia

Landbot.io on kansainvälisesti suurin ja edistynein verkkosivustolle upotettuihin sisältöbotteihin erikoistunut teknologia. Landbotilla toteutetut sisältöbotit auttavat parantamaan yritysten verkkosivujen asiakaskokemusta, toimimaan sivujen liidimagneetteina sekä luomaan verkkosivuille keskustelevaa otetta yrityksen ja sen asiakkaiden välille. Sisältöbotit soveltuvat niin verkkosivujen asiakaspalvelun, rekrytoinnin kuin myynnin keskustelevaan kehittämiseen.

Toteutamme sivustolle upotetut sisältöbotit markkinoiden johtavalla Landbot-teknologialla. Olemme myös Landbotin virallisia kumppaneita.

Miten sisältöbottiprojekti etenee?

1

Ota meihin yhteyttä – varaa maksuton kartoitus klikkaamalla tästä

2

Määrittelemme tavoitteet kanssasi

3

Suunnittelemme asiakaspolut ja chatbot-keskustelut

4

Rakennamme sisältöbotit

5

Seuraamme tuloksia ja toimitamme selkeät raportit

6

Tulosten perusteella kehitämme vuoropuhelua yhä paremmaksi