Chatbotit tulevat alentamaan asiakashankinnan kustannuksia - Finnchat

Chatbotit tulevat alentamaan asiakashankinnan kustannuksia

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Google, Facebook ja Microsoft uskovat nyt yhteen ja samaan: chatbotteihin. Se on näiden suuryritysten mukaan internetin seuraava suuri muodonmuutos.

Onko meistä jokaisella pian oma digitaalinen sihteeri, kuten Helsingin Sanomat ehdotti kirjoituksessaan.

Lue kuinka chatbotit voivat muuttaa asiakaskokemusta.

Tämän digitaalisen sihteerin voi ottaa mukaan vaikka Facebookin Messengerissä tai Whatsappissa käytävään keskusteluun seuraavasta lomamatkasta. Matkailuyrityksen keskustelubotti hoitaa varauksen puolestasi sujuvasti keskustelun lomassa. “Varataanko lennot kesäkuun 3. päivä hintaan 399 €?” Facebookin lompakkopalvelusta maksat matkan saumattomasti.

Milloin meidän oma Finnairimme seuraa KLM:n esimerkkiä ja ottaa vastaavia palveluita käyttöön? Chatbotit toimivat ehkä paremmin kuluja polkeville Easyjetille ja Ryanairille, mutta Finnair voisi profiloitua asiakaskokemuksen edelläkävijänä painottamalla todellista ihmiskontaktia myös näissä uusissa chat-palvelun muodoissa.

Facebookin esittelemä, Messengeriin integroituva laajennus tuo chatbotit nyt kehittäjien (ja suuren yleisön) eteen. Loppukäyttäjän ei enää tarvitse pomppia sovelluksesta toiseen – asiakaspalvelu tulee hänen luokseen.

Kehitystä

Nyt asiakaspalvelun ja automatisoinnin kehityksen kiinostavimpana alueena ovat olleet verkkosivut. Finnchat on viimeiset 4 vuotta ohjannut etulinjassa verkkokauppojen ja -palveluiden nostamista 2000-luvulle. Tulokset ovat olleet huikeita, ja olemme onnistuneet luomaan Suomessa todellisen liikkeen asiakaskokemuksen puolesta.

Finnchat tarjoaa parhaan asiakaskokemuksen

Tulevaisuuden asiakaskokemusta ei tehdä enää vain verkkosivuilla eikä pelkästään ihmisavuin. Eri keskustelusovellukset tulevat tarjoamaan kanavan, jolla tavoitat loppukäyttäjän kaikkialla helposti. Chatbotit tulevat kehittyessään hoitamaan yhä suuremman osan asiakaskokemuksesta, mutta samalla tulee kasvamaan tarve oikean ihmisen kohtaamiselle sitä vaativissa tilanteissa ja yrityksissä, jotka haluavat todella brändätä itsensä asiakaskokemuksen ykköseksi.

Odottaessamme tekoälyn kehittymistä riittävälle tasolle on yritysten panostettava asiakaskokemukseen ihmisten avulla. Finnchat on oikea valinta, kun et halua tehdä kompromissia asiakaspalvelun laadun kustannuksella.

/ / / / / /

Lisää aiheesta: