Finnchat Unicorn – Business Development Manager: Paul Giessmann - Finnchat

Finnchat Unicorn – Business Development Manager: Paul Giessmann

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Paul on paljasjalkainen berliiniläinen, joka viettää vapaa-aikaansa kuntosalilla treenaten sekä nauttien Berliinin upeasta yöelämästä. Hän on työskennellyt Finnchatillä jo yli vuoden verran. Haastattelussaan Paul kertoo arjestaan ja jakaa vinkkejä kuinka tulla myynnin mestariksi.

Paul Unicorn

 

1. Kerro lyhyesti tehtävistäsi Finnchatillä.

Päivittäiset tehtäväni Finnchatillä liittyvät kaikki myyntiin tavalla tai toisella. Teen paljon kylmäsoittoja ja ponnistelen potentiaalisten sekä nykyisten asiakkaiden kanssa päivittäin. Ponnistelua tarkoitan positiivisessa mielessä, mutta silloin tällöin röökiä kyllä palaa kiitettävästi. Myös salilla käyminen tai silloin tällöin kavereiden kanssa duunin jälkeiset bisset helpottavat päästämään höyryjä ja antavat voimaa seuraavalle päivälle.
Asiakkaiden kanssa kylmäsoittojen ja videotapaamisten sekä kaiken muun hälinän välissä, hengailen lähellä rakasta Moccamasteria juoden paljon mustaa kahvia. Silloin tällöin lirautan sinne myös hieman maitoa.

 

2. Miksi Finnchat?

Finnchat antaa minulle mahdollisuuden kehittyä yksilöllisesti sekä ammatillisesti. Berliinissä meillä on nuori tiimi, jossa on erilaisia persoonia. Pääsen jakamaan taitojani työkavereilleni, mutta opin myös heiltä paljon. Toisten arvostaminen on tie vahvoihin keskusteluihin. Pidän letkeästä ilmapiiristä toimistollamme ja rento suomalainen henki yhdistettynä saksalaiseen tuo vain hyvää haastetta. Voit puhua vapaasti, voit olla ystävällinen, vihainen ja jopa äänekäs, mutta seuraavana päivänä kaikki on unohdettu. Siitä pidän erityisesti tässä porukassa. Kukaan ei kanna kaunaa ja tämä viestii siitä, että kukaan ei ole täydellinen.

Toisten arvostaminen on tie vahvoihin keskusteluihin.

 

3. Olet tehnyt tuhansia myyntipuheluita, joten sinulla täytyy olla kuva täydellisestä puhelusta.
Mitä puhelusi pitävät sisällään ja kuinka ne etenevät alusta loppuun?

Voi kyllä ja rakastan sitä! Jokainen puhelu on erilainen, sillä jokaisessa puhelussa on erilainen asiakas langan päässä. Yritän ensiksi selvittää millaisen asiakkaan kanssa juttelen — se on aina isoin haaste. Kun saan ymmärryksen asiakkaasta, voin helposti käyttää oikeanlaisia argumentteja voittaakseni asiakkaan puolelleni. Tietysti lopulta täydellinen puhelu päättyy sopimukseen, mutta omasta mielestäni täydellinen puhelu sisältää myös hyvää keskustelua ja pieni vitsailu tekee siitä entistä paremman — sellaiset ovat mielestäni täydellisiä puheluita. Yritän aina olla aito ja rehellinen puhelimessa. Opettelen aina enemmän kysymään juuri oikeita kysymyksiä selvittääkseni asiakkaan todellisen tarpeen. Tärkein asia onkin selvittää tarpeet, tuoda ne asiakkaalle esille ja sitten vain menoksi ja myymään! Yritä pitää keskustelu kiinnostavana ja anna asiakkaiden kuulla asioita mitä he haluavat kuulla 😉

Minun salainen aseeni:
Ole oma itsesi, ole aito, ole rehellinen — näytä asiakkaalle, että sinä olet oikea henkilö auttamaan häntä asenteesi ja vaistosi ansioista.

/ /