Harjoittelu Finnchatilla HR- ja markkinointipuolella, osa 1 - Finnchat Blogi

Havaintoja harjoittelusta osa 1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mikä sai lappeenrantalaisen kolmekymppisen tradenomiopiskelijan pakkaamaan tavarat matkalaukkuihin ja muuttamaan kesäksi Jyväskylään? No hyvä harjoittelu tietenkin!
Minulle yksi isoimmista opintoihin liittyvistä tavoitteista on ollut päästä työharjoitteluun sellaiseen yritykseen, jonka arvomaailma ja toimintatavat kohtaavat omieni kanssa. Ja Finnchat on sellainen yritys. Finnchatista innostuin, koska tiesin pääseväni kokemaan ja oppimaan, miten huippuunsa viritetty palvelu rakennetaan, sekä mistä aineksista hyvä yrityskulttuuri syntyy.

finnchat office

Työtehtäväni

Harjoitteluni on nyt yli puolessa välissä ja voin ilokseni todeta, että kaikki odotukset, joita minulla oli harjoittelua kohtaan ovat täyttyneet.Olen päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia markkinointiin liittyviä työtehtäviä, kuten esimerkiksi sisällöntuotantoa Finnchatin some-kanaviin, sisäistä viestintää sekä Finnchat Gaalan järjestämistä.

Aika on hurahtanut todella nopeasti ja mikä parasta, joka päivä olen oppinut jotain uutta!

Harjoitteluni sisältää myös HR puolen tehtäviä, joista minulla ei ole aiempaa kokemusta. Olen kuitenkin saanut hyvän perehdytyksen joten koen, että minulle on mahdollistettu erinomaiset lähtökohdat selviytyä myös harjoitteluun kuuluvista HR-tehtävistä.

Lopputunnelmat harjoittelusta

Harjoitteluni alusta asti minulle on ollut selvää, mitä työtehtäviä tulen kesän aikana tekemään. Kaikki on ollut hyvin organisoitua ja aikataulutettua, mikä on osaltaan auttanut minua hahmottamaan omat työtehtävät sekä vastuualueet selkeästi. Arvostankin suuresti sitä tapaa, millä minut on harjoittelijana otettu vastaan Finnchatilla. Jo ensimmäisen viikon aikana tunsin oloni kotoisaksi ja hyväksi. Harjoittelussa parasta ovatkin olleet ihmiset, joiden kanssa olen saanut työskennellä. Harjoittelussa uusien asioiden oppiminen ei aina ole helppoa, mutta Finnchatilla olen saanut huomata, että apua ja tukea löytyy aina, kun sitä tarvitsee.

Täällä neuvojen kysyminen koetaan rehellisesti vahvuutena ja siihen myös kannustetaan.

/ /

Lisää aiheesta: