Kolme syytä, miksi B2B-verkkosivu tarvitsee chat-palvelun - Finnchat

Kolme syytä, miksi B2B-verkkosivu tarvitsee chat-palvelun

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

B2B-ympäristö on muuttunut – ja muuttuu jatkossa yhä nopeammin. Pian työelämässä aloittava sukupolvi on vielä nykyistäkin verkkonatiivimpi. Odotukset ovatkin kovat, kun kuluttajakaupassa helppoon ja nopeaan palveluun tottuneet törmäävät vanhakantaiseen ajatteluun yritysmaailmassa!

Älä feilaa! Tässä kolme jäätävän hyvää syytä avata chat-palvelu B2B-verkkosivulla:

1. Yritykseltä odotetaan muutakin kuin Powerpoint-esitystä ja Stockphotoja

woman-690036_1280
B2B-yrityksen on syytä tarkastella kriittisesti palvelukykyään verkossa. Ei riitä, että tietoa on saatavilla, usein liian monen klikin päässä, vaan sen täytyy myös olla helposti saatavilla ja ennen kaikkea asiakkaalle ymmärrettävässä muodossa. Keep it simple. Kokemuksen siivittämänä voin sanoa, ettei tarjousta tai lisätietoja enää jaksa kysyä sähköpostilla, johon ei aina tule edes vastausta. Toinen vaihtoehto on kysyä saman tien ihmiseltä reaaliajassa ja varmistua, että viesti on vastaanotettu sekunneissa. Kumpaa tapaa itse suosisit? Itse asiassa joskus jään jopa juttelemaan niitä näitä, kun kohdalle on osunut aivan mahtava chat-tyyppi.

2. Henkilökohtaisuus on enemmän kuin pop

Screenshot 2016-09-06 12.30.39
Nopean palvelun lisäksi on tärkeää tuoda yrityksen ilmettä esille. Eivät teidän myyjännekään asiakastapaamisessa horise monotonisella äänellä suoraan paperista lukien (toivottavasti!). Persoonallinen viestintä muistetaan ja lopulta iso osa yrityskaupastakin käydään “hyvien tyyppien” kanssa.

3. Myyntimiehen aikaa ei tule hukata

Mitä te maksatte myyjällenne? Eikö olisi mahtavaa, jos hieman isompi siivu hänen kontaktoimistaan yrityksistä todella olisi ostoaikeissa ja myyjä voisi keskittyä merkityksellisten liidien kontaktointiin? B2B-verkkosivuilla liidien validointi onnistuu asiantuntevaa chat-palvelua hyödyntämällä lennosta ja liidit voidaan helposti priorisoida myyjän soittolistan kärkeen. Validointi onnistuu esimerkiksi kysymällä oikeita kysymyksiä tai tulkitsemalla määrättyjä tekijöitä. Näin myyjän ei enää tarvitse soittaa kylmiä puheluita tai vastata pelkkiin tarjouspyyntöihin.

Lue seuraavaksi, miksi B2B-yrityksen kannattaa harkita chatin ulkoistusta

/

Lisää aiheesta: