Markkinoinnin automaatio

Autamme, kun haluat luoda kohdennettuja vuorovaikutuspolkuja verkkoon

Oletko miettinyt, että miten voisit sitouttaa verkkosivuvierailijasi juuri heidän käyttäytymiseen pohjautuvilla automaatioviestien sarjalla? Mikäli haluat sitouttaa eri kohderyhmäsi vielä oikea-aikaisesti eri kanavissa, niin miten tämä onnistuu ilman loputonta järjestelmäviidakkoa?

Markkinoiden johtava teknologia

Markkinoinnin automaatio on nykyajan digitaalisen markkinoinnin megatrendi. Palvelullamme luot verkkosivukäyttäytymiseen pohjautuvat älykkäät kohderyhmäkohtaiset viestisarjat niin sähköpostiin, chatbot-viesteihin kuin chat-palvelun keskustelunavauksiin. Toteutamme tämän kaiken yhdellä järjestelmällä – markkinoiden johtavalla Intercom-teknologialla.

Luo monikanavainen vuorovaikutuspolku oikeille kohderyhmille

Verkkosivuvierailijat etsivät sivuilta erilaisia asioita, jolloin on tärkeää, että heille suunnattu markkinointiviestintä kohdennetaan oikeaan aiheeseen. Eri tuotteista kiinnostuneille tai vaikkapa uusia töitä etsiville vierailijoille tulisi kohdentaa heidän intresseihin osuvaa viestintää.

Usein markkinoinnin automaatioviestit suunnataan kuitenkin liian ympäripyöreästi koko yrityksen potentiaaliselle asiakaskunnalle, jolloin viestin terä on tylsempi. Jos viestit lähetetään vielä vaikkapa pelkästään sähköpostilla, niin asiakkaan huomiota ei saada yhtä tehokkaasti kuin eri viestintäkanavia tehokkaasti käyttäen.

Hyödynnämme markkinoinnin automaatiopalvelussa Intercomin kävijäpohjaisesta seurannasta kertyvää vierailijakohtaista tietoa kävijöiden toiminnasta verkkosivuillanne. Tämä mahdollistaa tarkkojen kohderyhmien luomisen ostopolun eri vaiheissa oleville potentiaalisille asiakkaillenne.

Jokaiselle kohderyhmälle suunnitellaan verkkosivukäyttäytymisen perusteella persoonallinen markkinoinnin automaatioviestien sarja, joka ohjaa kyseiselle kohderyhmälle sopivaa tavoitetta kohti. Automaatioviestit voidaan toteuttaa sähköpostin lisäksi kyseiselle segmentille sopivina keskustelunavauksina chat-ikkunassa tai personoituina chatbot-viesteinä.

Lataa maksuton digitaalisen asiakaskokemuksen opas

Digitaalinen asiakaskokemus syntyy, kun asiakas on tekemisissä yrityksen kanssa digitaalisissa kanavissa ostoprosessin eri vaiheissa. Digitaalisen asiakaskokemuksen on todistettu vaikuttavan positiivisesti asiakastyytyväisyyteen, yritykseen sitoutumiseen, positiiviseen word-of-mouth-viestintään sekä lisääntyneeseen kulutukseen verkossa. 

Koostimme tietopaketin digitaalisesta asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisen vaikutuksista yritystoimintaan. Opas sisältää laajan tutkimuksen chat-palvelun vaikutuksesta verkkokaupan asiakaskokemukseen.

Näin asiasi etenee:

1

Ota meihin yhteyttä – varaa maksuton kartoitus klikkaamalla tästä

2

Määrittelemme tavoitteet kanssasi

3

Suunnittelemme vuorovaikutuspolut ja viestien kohdentamisen

4

Tuotamme sisällön ja toteutamme ne yhdessä sovittuihin kanaviin

5

Seuraamme tuloksia ja toimitamme selkeät raportit

6

Tulosten perusteella kehitämme vuoropuhelua yhä paremmaksi

Kysy meiltä lisää markkinoinnin automaatiosta!

Finnchat van Bot kertoo lisää markkinoinnin automaatiosta ja ohjaa sinut halutessasi keskustelemaan suoraan asiantuntijoidemme kanssa.