fbpx

Referenssit

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

Vuorovaikutuspalveluillamme on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita monilta eri toimialoilta. Annamme heidän puhua puolestamme.

Parasta on, että olette juuri se mitä olemme hakeneet. Resurssiapu ja yksi aspakanava lisää. Emme hae liidejä, vaan palvelua. Olette pystyneet vastaamaan tähän hienosti. Meidän toimialan osaamisen kehittämiseen on Finnchatilla otettu aktiivista roolia ja se on mennyt hyvään suuntaan. Mitä sitä kiistämään.

Piia Aho, Mustankorkea

Erinomaisen hyvä fiilis Finnchatista ja olen tosi tyytyväinen palveluun. Tyytyväisyys syntyy luottamuksesta siihen, että kyllä ne osaavat hoitaa hommat. Teidän chattaajat ovat huippuhyviä. Asiat on omaksuttu Finnchatilla todella hyvin ja antamamme palaute otetaan positiivisesti vastaan. Kehittysmishalukkuus näkyy.

Tiina Lammi, Rastor-instituutti

Mulla on hyvin positiivinen fiilis Finnchatista. Teidän henkilöistä välittyy hyvä tekemisen meininki. Meillä oli tarve olemassa ja aloin miettiä vaihtoehtoja kaupallisen chat-palvelun järjestämiseen. Nopeasti tuli fiilis, etten halua sen olevan myynnin tai aspan varassa. Haimme ulkoista kumppania, joka tekee chat-palvelua työkseen ja viiveet keskusteluissa ovat nopeat. Viime kädessä kauppa ratkesi teidän myyjään, joka oli pätevä. Asiallisen aktiivinen, mutta ei liian aktiivinen. Liiketoimintalähtöinen kartoittaminen oli tosi positiivinen asia.

Timo Ranta, I-Mediat / Ilkka-Yhtymä

Täytyy sanoa, että kokemukset Finnchatista ovat olleet positiivisia. Jos on ollut ongelmia, niin niihin on saatu nopeasti selvitys. Raportit ovat olleet kattavat ja lisätietoja on myös kaivettu sähäkästi. Kesällä pyysimme erillisraporttia mihin kellonaikaan ihmiset chättäilee ja sekin järjestyi tosi nopeasti. Aina välillä chat-keskusteluissa pomppaa jotain hassua esille, jota täytyy vähän korjailla. Mutta se on ihan normaalia. Chättiläiset ovat hoitaneet hommansa hyvin.

Verkkokauppapäällikkö, Partioaitta

Miten voi olla mahdollista, että palveluihimme liittyvä laki ja monimutkaiset tiedot on omaksuttu niin nopeasti ja meidän kannaltamme vaivattomasti.
Finnchattiläiset oppivat todella hyvin palautteesta ja kehittävät sen perusteella palveluitaan jatkuvasti. Toiminta on ollut nopeaa ja todella ammattimaista.

Lars Albäck, Vastuu Group

Palvelu on toiminut tosi hyvin. Tykkään hirveästi teidän tone of voicesta, siinä on kiva twisti miten asiakkaat kohdataan teillä. Olette selkeästi asiakaspalvelun ammattilaisia. Nyt meillä on ollut botti kokeilussa ja se on ollut tosi kiinnostava. Mulla on positiivinen kuva siitä, miten ideoita on viety Finnchatilla eteenpäin.

Susanna Salkolahti, Marketing Manager, Visma Enterprise Oy

Meille palvelussa tärkeintä on, että asiakas löytää mitä etsii ja saa nopeasti palvelua! Kiitos Finnchatin eteville tyypeille.

Eevastiina Ahlqvist, Siemens

“Laatu ja Vincitin oman tyylin huomioiminen chat-palvelussa on onnistunut Finnchatilta kertakaikkiaan mainiosti. Eikä generoitujen liidienkään määrää voi väheksyä!”

Pasi Kovanen, Vincit

Lataa maksuton verkkosivujen vuorovaikutusopas

Ne yritykset erottuvat massasta, jotka pystyvät tarjoamaan verkkosivuillaan nopeaa, laadukasta sekä ratkaisukeskeistä henkilökohtaista palvelua oikeaan tarpeeseen liittyen.
Kävijät odottavat verkkosivuilta vuorovaikutuksellisuutta ja sivuilta etsittävä asia halutaan ratkaista saman istunnon aikana..

Koostimme aiheesta tietopaketin, jossa käymme läpi verkkosivuilla vuorovaikuttamisen tärkeimmät osa-alueet sekä Intercom-vuorovaikutusalustan uniikit hyödyt.