Tietoa meistä - Finnchat

Live chat -palvelu

Missiomme on pitää henkilökohtainen palvelu osana käyttäjäkokemusta. Uskomme, että vaikka teknologia kehittyy ja ihmiset siirtyvät hoitamaan yhä useampia asioita verkossa, korostuu palvelun merkitys tulevaisuudessa.

Olemme ketterästi ja nopeasti kasvava palveluyritys, joka uskoo hyvän palvelun merkitykseen. Tavoitteenamme on auttaa 10 miljoonaa ihmistä onnistuneella asiakaskohtaamisella vuoteen 2020 mennessä.

Tapaa johtoryhmämme

Tiina Lindroos

CSO & CHRO, Co-founder

+358 44 596 9695

Aivot ja hymy erinomaisen live chat -palvelumme takana. Tiina on rakentanut yrityksemme palvelutuotannon ja vastaa chat-palveluidemme tuottamisesta sekä henkilöstöstämme. Hän on yrityksessämme esikuva siitä hyvästä asiakaspalvelusta, jota asiakkaillemme haluamme toimittaa. Muun johtoryhmän tavoin myös Tiinan taustat ovat markkinoinnissa ja verkkokaupassa. Edellä mainittujen lisäksi hän on hankkinut kannuksensa myös tapahtumatuotannosta. Vapaa-aikansa Tiina viettää perheen, ystävien, liikunnan ja hyvän ruoan parissa.

Roope Rämänen

CEO, Co-founder

+358 400 124 698

Roope on idearikas visionääri ja businessajattelija. Hän maalaa taivaanrantaa usein suoraan telalla, mutta tarvittaessa tarttuu pieneenkin pensseliin. Roope on ollut yrittäjänä vuodesta 2006 ja ennen Finnchat Oy:tä hän on toiminut verkkokaupan ja markkinoinnin parissa. Roopen ehdottomina vahvuuksina ovat kyky luoda uutta ja saada oma innostuksensa tarttumaan muihin. Vapaa-ajalla Roope nauttii elämästä, kulttuurista, ja parantaa maailmaa hyvien ystäviensä kanssa.

Hallituksemme

Tiina Lindroos

Tiina LindroosCSO / CHRO & Co-founder at Finnchat
LinkedIn

Juha Harju

juha-harjuCEO at Woolman Oy, Partner at Growthsetters Oy
LinkedIn
Twitter

Jyri Lindén

jyri-lindenCo-founder at Nordic Business Forum
LinkedIn
Twitter

Tapaa neuvonantajamme


olli-nuortila

Olli Nuortila

+358 50 598 7002

Olli on taustaltaan yritysjuristi, jolla on 25 vuoden monipuolinen kokemus asiantuntija- ja johtotehtävistä niin suurissa yrityksissä (mm. KONE ja M-Real) kuin pienemmissä teknologiayrityksissäkin (mm. Mirasys ja Fruugo). Pääasiallinen toimi on tällä hetkellä Service-Flow Oy:ssä talousjohtajana ja perustajana, sekä Accelerandossa konsulttina ja kumppanina. Ollin osaamisalueita ovat sopimus- ja lakiasioiden lisäksi strategiatyö, hallitus- ja johtoryhmätyöskentely, IPR-asiat, riskienhallinta ja yritysjärjestelyt.

jussi-heinila

Jussi Heinilä

+358 40 5353 873

Jussilla on jaettavanaan yli 25 vuoden kokemus haasteellisesta ICT-maailmasta. Ennen Accelerandoa Jussi on auttanut lukemattomia suomalaisia start-up –yrityksiä kansainvälistymään Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Jussi vastasi Finpron Piilaakson toimistosta Kaliforniassa vuosina 2001-2005. Tänä aikana Jussi tuki tiimiinsä kanssa yli 50 rantautumista USA:n markkinoille. Tätä ennen Jussi toimi seniori konsulttina viisi vuotta UK:ssa ja Hollannissa. Kaiken ohella Jussi on myös sarjayrittäjä, joka on perustanut useita omia yrityksiä viimeisen 12 vuoden aikana. Aikaisemmin Jussilla on ollut johtotason tehtäviä mm. Nokialla, TeamWarella ja ICL-Fujitsulla.

jussi-heinila-neuvonantaja

Lennu Keinänen

+358 44 7767827

Lennu on Flashnoden perustaja ja toimitusjohtaja, kokenut yrittäjä, strategiavisionääri, sekä Paytrail Oyj:n perustaja ja evankelista. Tällä hetkellä hänen pääfokuksensa on Flashnoden parissa. Aiemmin Lennu on toiminut useiden yritysten johto- ja hallitustehtävissä kehittäen sähköisen liiketoiminnan palveluita pk-yrityksille. Lennulla on laaja näkemys verkkomaksamisesta, sähköisestä liiketoiminnasta ja kasvuyritysten rakentamisesta.

Omasta tarpeesta syntynyt liikeidea on johtanut nopeaan kasvuun

Live chat –palveluita tarjoavan yrityksen perustaminen oli Roope Rämäselle viimeinen asia, mitä hän olisi kuvitellut ollessaan verkkokauppiaana ja miettiessään liikekumppaninsa Tiina Lindroosin kanssa uusia tapoja kasvattaa verkkokauppansa myyntiä.

He tiesivät, että kaupankäynti siirtyy verkkoon ja ihmisten viettäessä aikaa yhä enemmän sosiaalisessa mediassa vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, ei henkilökohtaisen palvelun tarve verkossa tule ainakaan vähenemään. Jostain syystä juuri kukaan ei vain sitä vielä tarjonnut.

Heiltä ei kestänyt kauaa ymmärtää, että ratkaisu verkkokaupassa henkilökohtaisen palvelun tarjoamiseen olisi live chat. Hyödyntäen taustojaan markkinoinnista ja verkkokaupasta päättivät Tiina ja Roope opiskella kaiken löytämänsä tiedon live chat -myynnistä ja kouluttaa henkilökunnan testatakseen uutta palvelukanavaa verkkokaupassaan.

Chat-palveluun otettiin pian mukaan parin kollegan verkkokaupat ja live chat –palvelusta saatu asiakaspalaute oli erinomaista. Asiakkaat olivat kiinnostuneita chatistä ja kiittelivät paljon uutta palvelukanavaa. Roopen omien sanojen mukaan juttu oli aivan mieletön.

Lyhyen ajan sisällä myös myynnistä saatiin ensimmäisiä tuloksia ja luvut olivat historiallisia. Palvelukanava, joka ei ollut asiakaspalvelukustannus vaan investointi myyntiin! Se, että uusi palvelukanava oli luonteva ja reaaliaikainen, sai luovasti poistettua asiakkaiden ostamisen esteet. Samalla ammattitaitoisen henkilökunnan luodessa luottamuksen asiakkaalle siitä, että kyseessä oli juuri hänen tarpeisiinsa soveltuva tuote.

Pian chat-henkilöstöllä varustetulle chat-palvelulle oli todennettu niin kova kysyntä, että kysyntää vastaamaan perustettiin kansainvälisille markkinoille tähtäävä Finnchat Oy.

Aineistopankki