Yhteistyössä Finnchatin kanssa - Myynnistä strategiseksi kumppaniksi - Finnchat

Yhteistyössä Finnchatin kanssa – Myynnistä strategiseksi kumppaniksi

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pientä kertausta meidän kanssa tuloksellisen yhteistyön teosta ja hieman taustoja prosesseillemme. Millaista on menestyä kanssamme?

1. Asiakashankinta on yrityksen tärkein tehtävä.

Potentiaaliset asiakkaat kun tuskin löytävät kaikki luoksemme, panostamme laadukkaaseen myyntityöhön ja prospektointiin. Otamme reippaasti yhteyttä yrityksiin, joiden uskomme aidosti hyötyvän ja saavan merkittävää lisäarvoa avullamme.

2. Score!

Kun sitten olemme saaneet uuden yrityksen remmiin mukaan, keskittyvät asiantuntijamme starttipalaverin sisältöön ja sopivan chat-sovelluksen valintaan yhdessä päämiehen kanssa. Me vastaamme henkilöstömme koulutuksesta ja opastamme chat-tekijämme päämiehen tuotteen tai palvelun saloihin – tietenkin tarkasti päämiehen kanssa luotujen ohjeiden mukaan. Tässä vaiheessa teemme myös tarvittaessa lisärekrytointeja päämiehen asettamat vaatimukset huomioiden. Aloitusvaiheeseen kuluu keskimäärin 2-4 viikkoa, mutta toki poikkeus vahvistaa säännön.

Pyrimme kuitenkin aloittamaan laadukkaan palvelun aina mahdollisimman nopeasti.

3. Yhteistyökumppanina olemme luotettava strateginen kumppani, jolta asiakas saa aina tarvittaessa jeesiä ja tukea.

Account Managerimme yhdessä Team Leaderien kanssa tekevät parhaansa, jotta päämiehemme on tyytyväinen. Kuuntelemme ja vastaanotamme palautetta herkällä korvalla, sillä pyrimme kehittämään tarjoamaamme palvelua jatkuvasti.

Muun muassa seuraavilla yksityiskohdilla varmistamme palvelun briljantin laadun.

 1. Jokaisella chat-tiimillä on Team Leader. Team Leader vastaa tiiminsä koulutuksesta, muutosten kommunikoinnista tiimille ja sparraa chat-palvelun ammattilaisiamme viikoittain mitattujen tulosten pohjalta.
 2. Optimoimme chat-avauksia helpottaen näin keskustelujen määrän hallintaa ja asikkaiden hermotkaan eivät pääse kiristymään ärsyttävien popup-ikkunoiden ilmaantuessa tielle turhaan.
 3. Roomakaan ei rakenettu viikossa. Näin ollen meidänkään palvelu ei ole ensimmäisenä päivänä valmis. Kolmen kuukauden riskittömän testijakson aikana teemme tiivistä yhteistyötä, jonka jälkeen jatkamme palvelua (ja yhteistyötä) keskeytyksettä.
 4. Raportoimme kattavasti tuloksista päämiehelle viikko- ja kuukausiraporteissamme.

/ /

Lisää aiheesta: