Miksi Finnchat?

Finnchat tunnetaan laadukkaimpana vuorovaikutuksen tarjoajana verkossa

Yhdistämme henkilökohtaisen palvelun ja globaalisti johtavat teknologiat asiakkaitasi varten.

Uskomme siihen, että laadukas kohtaaminen on tehokkuutta tärkeämpää. Siksi olemme oikea kumppani, kun haluat mahdollistaa asiakkaillesi laadukkaan monikanavaisen asiakaskokemuksen verkossa. Meillä työskentelee huipputyyppejä, jotka sitoutuvat jatkuvaan oppimiseen. Tuotamme laadukkaat verkkokohtaamiset palveluna kymmenen vuoden kokemuksella.

Finnchatilla on kyky reagoida asioihin ennen kuin meidän tarvitsee kysyä. Se on sellaista proaktiivista palvelua ja erilainen yhteistyön taso, joka edellyttää hyvää asiakassuhdetta, luottamusta ja ymmärrystä. Läpinäkyvyys on meille tällaisessa yhteistyössä ihan ehdottoman tärkeää, ja Finnchat toimii meille päin hyvin avoimesti.

Kai Ojalammi

Markkinointipäällikkö, Vertex Systems

Kolme syytä valita meidät kumppaniksi

Vuorovaikutuksen briljantti laatu

Kaikki mitä teemme tähtää laadukkaaseen vuorovaikutukseen. Uskomme siihen, että laadukas kohtaaminen on tehokkuutta tärkeämpää, koska se luo kestävää kilpailuetua. Tehokkuus on meille tärkeää, mutta laadukas kohtaaminen on vielä tärkeämpää, emme ikinä pyri tehokkuuteen vuorovaikutuksen laadun kustannuksella.

Meillä palvelun laatua ei mitata tehokkuuteen, vaan asiakaskokemukseen pohjaten. Laadukas palvelu ja hyvä asiakaskokemus johtavat korkeaan asiakasuskollisuuteen ja sitä myötä parempiin tuloksiin. Meillä lähestysmiskulmana on kuitenkin aina vuorovaikutuksen laatu ja asiakaskokemus.

Nopea ja positiivisesti yllättävä asiakaspalvelu

Teemme parhaamme, jotta meidän tapauksessa suutarilla lapsineen olisi kengät. Asiakaspalvelulupauksemme on se, että vastaamme toimistoaikojen sisällä kaikkiin meille tuleviin yhteydenottoihin viidessä minuutissa ja ratkaisemme 95% palvelupyynnöistä tunnin sisällä.

Laadukas toimija ja valovoimainen työpaikka

Olemme ajan tasalla kehittyvistä teknologioista ja ihmisten muuttuvista odotuksista palvelun suhteen. Kehitämme jatkuvasti palvelumallejamme, jotta osaamme tarjota laadukasta palvelua alati muuttuvassa verkkomaailmassa. Täytämme maailmaa merkityksellisillä kohtaamisilla.

Työntekijöille olemme valovoimainen työpaikka, jossa on kiva työskennellä. Työyhteisömme toimii jatkuvan oppimisen periaatteella, uskomme yhteisöllisyyden voimaan ja meillä työkaveria autetaan aina. Yhdessä luomamme arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme.

Kysy lisää Finnchatista!

Finnchat van Bot kertoo mielellään lisää ja ohjaa sinut halutessasi keskustelemaan suoraan asiantuntijoidemme kanssa!

Asiakaspalvelun ulkoistajan opas

Lataa maksuton asiakaspalvelun ulkoistajan opas

Onnistunut asiakaspalvelun ulkoistaminen ei tarkoita yhden osa-alueen sysäämistä pois, vaan jatkuvaa yhteistä kehitystyötä kumppanin resursseja hyödyntäen.

Koostimme 60-sivuisen tietopaketin onnistuneen asiakaspalvelun ulkoistamisen avaintekijöistä. Oppaassa käymme läpi, mihin asioihin asiakaspalvelun ulkoistamisessa ja sen suunnittelussa tulee kiinnittää erityishuomioita sekä mitkä ovat ulkoistamisen suurimmat hyödyt ja uhat. Esittelemme myös mallimme organisaation kirjallisen asiakaspalvelun tuottamiseen ja käymme asiakaspalvelun ulkoistamisprosessin vaihe vaiheelta läpi.