fbpx

Miksi Finnchat?

Finnchat tunnetaan laadukkaimpana vuorovaikutuksen tarjoajana verkossa

Yhdistämme henkilökohtaisen palvelun ja globaalisti johtavat teknologiat asiakkaitasi varten. Hyödynnämme vuorovaikutuspalveluissamme markkinoiden johtavaa Intercom-teknologiaa ja olemme virallinen Intercom-kumppani.

Uskomme siihen, että laadukas kohtaaminen on tehokkuutta tärkeämpää. Siksi olemme oikea kumppani, kun haluat mahdollistaa asiakkaillesi laadukkaan asiakaskokemuksen verkossa. Meillä työskentelee huipputyyppejä, jotka sitoutuvat jatkuvaan oppimiseen. Tuotamme laadukkaat verkkokohtaamiset palveluna yli kahden miljoonaan chat-keskustelun kokemuksella.

Kolme syytä valita meidät kumppaniksi

Vuorovaikutuksen briljantti laatu

Kaikki mitä teemme tähtää laadukkaaseen vuorovaikutukseen. Uskomme siihen, että laadukas kohtaaminen on tehokkuutta tärkeämpää, koska se luo kestävää kilpailuetua. Tehokkuus on meille tärkeää, mutta laadukas kohtaaminen on vielä tärkeämpää, emme ikinä pyri tehokkuuteen vuorovaikutuksen laadun kustannuksella.

Meillä palvelun laatua ei mitata tehokkuuteen, vaan asiakaskokemukseen pohjaten. Laadukas palvelu ja hyvä asiakaskokemus johtavat korkeaan asiakasuskollisuuteen ja sitä myötä parempiin tuloksiin. Meillä lähestysmiskulmana on kuitenkin aina vuorovaikutuksen laatu ja asiakaskokemus.

Nopea ja positiivisesti yllättävä asiakaspalvelu

Teemme parhaamme, jotta meidän tapauksessa suutarilla lapsineen olisi kengät. Asiakaspalvelulupauksemme on se, että vastaamme toimistoaikojen sisällä kaikkiin meille tuleviin yhteydenottoihin viidessä minuutissa ja ratkaisemme 95% palvelupyynnöistä tunnin sisällä.

Laadukas toimija ja valovoimainen työpaikka

Olemme ajan tasalla kehittyvistä teknologioista ja ihmisten muuttuvista odotuksista palvelun suhteen. Kehitämme jatkuvasti palvelumallejamme, jotta osaamme tarjota laadukasta palvelua alati muuttuvassa verkkomaailmassa. Täytämme maailmaa merkityksellisillä kohtaamisilla.

Työntekijöille olemme valovoimainen työpaikka, jossa on kiva työskennellä. Työyhteisömme toimii jatkuvan oppimisen periaatteella, uskomme yhteisöllisyyden voimaan ja meillä työkaveria autetaan aina.

Kysy lisää Finnchatista!

Finnchat van Bot kertoo mielellään lisää ja ohjaa sinut halutessasi keskustelemaan suoraan asiantuntijoidemme kanssa!

Lataa maksuton verkkosivujen vuorovaikutusopas

Ne yritykset erottuvat massasta, jotka pystyvät tarjoamaan verkkosivuillaan nopeaa, laadukasta sekä ratkaisukeskeistä henkilökohtaista palvelua oikeaan tarpeeseen liittyen.
Kävijät odottavat verkkosivuilta vuorovaikutuksellisuutta ja sivuilta etsittävä asia halutaan ratkaista saman istunnon aikana..

Koostimme aiheesta tietopaketin, jossa käymme läpi verkkosivuilla vuorovaikuttamisen tärkeimmät osa-alueet sekä Intercom-vuorovaikutusalustan uniikit hyödyt.